Barion Pixel

Naturorum Fermentált Fekete Fokhagyma kapszula 500mg 60 db

Leírás

A fokhagyma Közép- és Kelet-Ázsiából származó egyik legrégebbi fűszernövényünk. A magyaros ételek elengedhetetlen összetevője, de az egész világon kedvelt különleges ízjavító hatása miatt. Legfontosabb hatóanyaga a kéntartalmú alliin aminosav. A gerezd összezúzása vagy szétrágása során allicin keletkezik. Ez adja a fokhagyma tipikus enyhén égető szagát, ízét pedig a szaponinnak köszönheti.

Már több ezer évvel ezelőtt felismerték, hogy az erős fokhagyma nemcsak ízletesebbé teszi az ételt, hanem egészségvédő, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatása is van. A benne lévő antibiotikus elemeknek és antioxidánsoknak köszönhetően segít megelőzni nagyon sok betegséget, ezért a népi gyógyászat egyik legfontosabb eleme. Erősen antibakteriális és gombaellenes hatását Louis Pasteur már 1858-ban leírta.

Már egy fokhagymagerezd elfogyasztásával elláthatjuk szervezetünket A-, B- és C-vitaminnal, emellett sok fontos ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz. Így pl. megtalálható benne kalcium, vas, jód, kálium, magnézium, szelén és cink is.

  • C-vitamin és szelén tartalma által kiváló antioxidáns.
  • Erőteljes vírus- és baktériumölő, mindemellett remek vértisztító is.
  • Segít elkerülni a szív- és érrendszeri betegségeket, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású.
  • Megfelelő mennyiségben fogyasztva remek méregtelenítő és koleszterincsökkentő.
  • Segít a vércukorszint karbantartásában.

 

Ahhoz, hogy a fokhagyma gyógyhatása igazán érvényesülhessen, a népi gyógyászat szerint naponta legalább két-három gerezdet érdemes fogyasztani.
Mivel hatóanyagát a tüdő és a bőr választja ki, nehéz elfedni a jellegzetes aromáját, amit a társas érintkezések esetén érdemes figyelembe venni.

Aki szívesen fogyasztana rendszeresen fokhagymát, de még kapszula formában is idegenkedik tőle, annak a fekete fokhagyma kapszula a legjobb választás.
A fokhagyma a fermentálása (öregítése) során a kellemetlen illatokat elveszíti, míg az egészségre gyakorolt hatását nemcsak megőrzi, de pozitív irányba növelni is tudja.

Naturorum Fermentált Fekete Fokhagyma kapszula 500mg 60 db
Étrend-kiegészítő kapszula

A fokhagyma fermentálása (öregítése) során erős illata eltűnik, ezért e termék fogyasztása nem okoz kellemetlen leheletet.

Ajánlott napi adagolás: 2×1 kapszula bő folyadékkal
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

– Vegán készítmény
– Gluténmentes termék
– Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül készült

Fogyasztói ár: 4990.-Ft. Egységár: 83,2.-Ft/kapszula

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Naturorum Fermentált Fekete Fokhagyma kapszula 500mg 60 db” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A fokhagyma Közép- és Kelet-Ázsiából származó egyik legrégebbi fűszernövényünk. A magyaros ételek elengedhetetlen összetevője, de az egész világon kedvelt különleges ízjavító hatása miatt. Legfontosabb hatóanyaga a kéntartalmú alliin aminosav. A gerezd összezúzása vagy szétrágása során allicin keletkezik. Ez adja a fokhagyma tipikus enyhén égető szagát, ízét pedig a szaponinnak köszönheti.

Már több ezer évvel ezelőtt felismerték, hogy az erős fokhagyma nemcsak ízletesebbé teszi az ételt, hanem egészségvédő, immunerősítő és gyulladáscsökkentő hatása is van. A benne lévő antibiotikus elemeknek és antioxidánsoknak köszönhetően segít megelőzni nagyon sok betegséget, ezért a népi gyógyászat egyik legfontosabb eleme. Erősen antibakteriális és gombaellenes hatását Louis Pasteur már 1858-ban leírta.

Már egy fokhagymagerezd elfogyasztásával elláthatjuk szervezetünket A-, B- és C-vitaminnal, emellett sok fontos ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz. Így pl. megtalálható benne kalcium, vas, jód, kálium, magnézium, szelén és cink is.

  • C-vitamin és szelén tartalma által kiváló antioxidáns.
  • Erőteljes vírus- és baktériumölő, mindemellett remek vértisztító is.
  • Segít elkerülni a szív- és érrendszeri betegségeket, értágító és vérnyomáscsökkentő hatású.
  • Megfelelő mennyiségben fogyasztva remek méregtelenítő és koleszterincsökkentő.
  • Segít a vércukorszint karbantartásában.

 

Ahhoz, hogy a fokhagyma gyógyhatása igazán érvényesülhessen, a népi gyógyászat szerint naponta legalább két-három gerezdet érdemes fogyasztani.
Mivel hatóanyagát a tüdő és a bőr választja ki, nehéz elfedni a jellegzetes aromáját, amit a társas érintkezések esetén érdemes figyelembe venni.

Aki szívesen fogyasztana rendszeresen fokhagymát, de még kapszula formában is idegenkedik tőle, annak a fekete fokhagyma kapszula a legjobb választás.
A fokhagyma a fermentálása (öregítése) során a kellemetlen illatokat elveszíti, míg az egészségre gyakorolt hatását nemcsak megőrzi, de pozitív irányba növelni is tudja.

Naturorum Fermentált Fekete Fokhagyma kapszula 500mg 60 db
Étrend-kiegészítő kapszula

A fokhagyma fermentálása (öregítése) során erős illata eltűnik, ezért e termék fogyasztása nem okoz kellemetlen leheletet.

Ajánlott napi adagolás: 2×1 kapszula bő folyadékkal
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

– Vegán készítmény
– Gluténmentes termék
– Mesterséges tartósítószer-, színezék- és aroma nélkül készült

Fogyasztói ár: 4990.-Ft. Egységár: 83,2.-Ft/kapszula

4,990 Ft