Barion Pixel
Fekete fokhagyma pürével töltött sült krumpli

Fekete fokhagyma pürével töltött sült krumpli

Hozzávalók:
4 db egyforma méretű krumpli
2 tk. Fekete fokhagyma püré
Só, bors
Olivaolaj vagy vaj

A krumplikat héjában puhára főzzük.
A kihűlt krumplikat kettévágjuk és kis kanállal a közepéből szinte a héjáig kiszedünk belőle.
Sózzuk, borsozzuk és olivaolajjal vagy vajjal bekenjük.
A kiszedett krumplit a fekete fokhagyma pürével összekeverjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Ezt a masszát visszahelyezzük a krumplik közepébe.
Előmelegített sütőben 180 C fokon ropogósra sütjük.

Jó étvágyat!

Olvass tovább!

Naturorumfood saláta fekete gyönygfokhagymával
Receptek

Friss saláta

Rukkola, paradicsom, hegyes erős paprika, pici citromlé, és természetesen a fekete fokhagyma. Jó étvágyat!

Elolvasom >>
Dal Tadka
Receptek

Az indiai varázslat: Dal Tadka

Az indiai varázslat: Dal Tadka Érezted már azt amikor annyira meg akartad őrizni a pillanatot, hogy már görcsösen próbáltál rákoncentrálni, hogy benne legyél és nyugtalansággal

Elolvasom >>
rakott édesburgonya
Receptek

Rakott édesburgonya

Recept: Édesburgonyát kockákra vágjuk, megpároljuk. Sütőtál aljába pici olajat teszünk, rárakjuk az édesburgonya felét, picit borsozzuk, és darálunk rá egy kevés chilipelyhet. Azután kéksajtot morzsolunk

Elolvasom >>