Recept:
Édesburgonyát kockákra vágjuk, megpároljuk. Sütőtál aljába pici olajat teszünk, rárakjuk az édesburgonya felét, picit borsozzuk, és darálunk rá egy kevés chilipelyhet.
Azután kéksajtot morzsolunk rá, teszünk bele kockákra vágott camembert sajtot, és egy keményebb, intenzív ízű, aromás sajtot, majd szórunk rá darabokra vágott fekete fokhagymát.
Aztán újabb réteg édesburgonya és sajt.
200 fokos sütőbe rakjuk és kb. 20 percig sütjük.
Friss petrezselyemmel tálaljuk.
Jó étvágyat!
Receptek
Fekete fokhagyma pürével töltött sült krumpli
Hozzávalók: 4 db egyforma méretű krumpli 2 tk. Fekete fokhagyma püré Só, bors Olivaolaj vagy vaj A krumplikat héjában puhára főzzük. A kihűlt krumplikat kettévágjuk