rakott édesburgonya

Rakott édesburgonya

Recept:
Édesburgonyát kockákra vágjuk, megpároljuk. Sütőtál aljába pici olajat teszünk, rárakjuk az édesburgonya felét, picit borsozzuk, és darálunk rá egy kevés chilipelyhet.
Azután kéksajtot morzsolunk rá, teszünk bele kockákra vágott camembert sajtot, és egy keményebb, intenzív ízű, aromás sajtot, majd szórunk rá darabokra vágott fekete fokhagymát.
Aztán újabb réteg édesburgonya és sajt.
200 fokos sütőbe rakjuk és kb. 20 percig sütjük.
Friss petrezselyemmel tálaljuk.
Jó étvágyat!

Olvass tovább!

Dal Tadka
Receptek

Az indiai varázslat: Dal Tadka

Az indiai varázslat: Dal Tadka Érezted már azt amikor annyira meg akartad őrizni a pillanatot, hogy már görcsösen próbáltál rákoncentrálni, hogy benne legyél és nyugtalansággal

Elolvasom >>
Naturorumfood saláta fekete gyönygfokhagymával
Receptek

Friss saláta

Rukkola, paradicsom, hegyes erős paprika, pici citromlé, és természetesen a fekete fokhagyma. Jó étvágyat!

Elolvasom >>
pirított tojásos rizs
Receptek

Pirított tojásos rizs

Pirított tojásos rizs fekete fokhagymával Főtt rizst szőlőmagolajon serpenyőben kicsit átpirítjuk, majd a serpenyő egyik felére húzzuk. Másik felére öntjük a felvert tojást, amiből rántottát

Elolvasom >>
Spenót
Receptek

Spenótfőzelék

Spenótfőzelék gomba-triásszal, fehér babbal, fekete fokhagymával, szórásnyi mandulával Tökéletes immun-booster a hűvösebb napokban, nagyszerűsége egyszerűségében rejlik, minden hozzávaló ízléses egységben, harmóniában jelenik meg mind a

Elolvasom >>