Barion Pixel
Őszi kép

Itt van az ősz, itt van újra…

Immunrendszerünk erősítésére általában az őszi-téli időszakban fektetünk nagyobb hangsúlyt.
Ehhez hívjuk segítségül a természet erejét – az egyik legismertebb immunerősítő élelmiszert – a fokhagymát!
A fokhagymaevéssel nem követhetünk el hibát. Ám ha valaki nincs oda annak csípős ízéért, vagy fokozni akarja a fokhagyma egészségre gyakorolt pozitív hatásait, akkor fogyasszon fekete fokhagymát.
A mindannyiunk által ismert változatához hasonlóan a fekete fokhagyma szintén természetes immunerősítő, melyet a friss fokhagyma egész gumóinak ellenőrzött körülmények között történő fermentálásával állítanak elő.
Beltartalmát tekintve gazdagabb, rendszeres fogyasztása egészségünkre még kedvezőbb hatással lehet.

Püré változatát mézzel és gyömbérrel összekeverve egy igazán ízletes és hatásos – az egész család által kedvelt – immunerősítőt készíthetünk.

Olvass tovább!

fekete fokhagyma
Blog

A fokhagyma rendkívül erős antioxidáns

Az antioxidáns szó jelentése: oxidációt késleltető, vagy gátló anyag. Nélkülözhetetlen vegyületek, melyek megvédik szervezetünket. Ezek az enzimek, koenzimek, melyeket szervezetünk állít elő és olyan vegyületek,

Elolvasom >>
Fekete fokhagyma
Blog

Umami íz

Az umami, más néven az ötödik íz gyakrabban van jelen ételeinkben, mint gondolnánk. Maga az umami szó csak 1908. óta létezik, de története sokkal régebbre

Elolvasom >>
Fermentalas
Blog

A fermentálásról

A fokhagyma jól ismert egészségmegőrző hatása a fermentálásnak köszönhetően a fekete fokhagymában sokszorosan érvényesül. Az erjedés (vagy erjesztés), idegen szóval fermentálás (vagy fermentáció) olyan kémiai

Elolvasom >>
Blog

Vásárolj weboldalunkon és NYERJ!

Nyerőboltok.hu nyugtabeküldőhely vagyunk! 1. Vásárolj üzletünkben legalább 5.000 Ft értékben 2. Tartsd meg a vásárlást igazoló számlát vagy nyugtát 3. Töltsd fel a bizonylat sorszámát a

Elolvasom >>