Immunrendszerünk erősítésére általában az őszi-téli időszakban fektetünk nagyobb hangsúlyt.
Ehhez hívjuk segítségül a természet erejét – az egyik legismertebb immunerősítő élelmiszert – a fokhagymát!
A fokhagymaevéssel nem követhetünk el hibát. Ám ha valaki nincs oda annak csípős ízéért, vagy fokozni akarja a fokhagyma egészségre gyakorolt pozitív hatásait, akkor fogyasszon fekete fokhagymát.
A mindannyiunk által ismert változatához hasonlóan a fekete fokhagyma szintén természetes immunerősítő, melyet a friss fokhagyma egész gumóinak ellenőrzött körülmények között történő fermentálásával állítanak elő.
Beltartalmát tekintve gazdagabb, rendszeres fogyasztása egészségünkre még kedvezőbb hatással lehet.
Püré változatát mézzel és gyömbérrel összekeverve egy igazán ízletes és hatásos – az egész család által kedvelt – immunerősítőt készíthetünk.